کلاس خصوصی اپنسیس OpenSees و پایتون

جلسات مشاوره ما در زمینه OpenSees و برنامه نویسی، از گذشته تا کنون راهگشای تعداد بسیار زیادی از دانشجویان ارشد و دکتری بوده است که از دانشگاه های سراسر ایران و خارج از کشور، برای بالا بردن کیفیت علمی پژوهش خود و حل چالش های دشوار آن به ما مراجعه کرده اند. تمرکز ما بر OpenSees و برنامه نویسی متلب و پایتون مرتبط با سازه و زلزله، تجربه ای عظیم شامل هزاران ساعت پژوهش و مشاوره و چندین هزار خط کدنویسی برای ما رقم زده است.

اکنون نیز آماده ایم تا تجربیات خود را که با صرف زمان بسیار زیاد و در اثر مواجه شدن با سخت ترین چالش های پژوهشی به دست آمده، از طریق جلسات مشاوره در اختیار پژوهشگران گرامی قرار دهیم. امید است که انتقال این تجربیات گامی در جهت ارتقای علمی پژوهشگران مهندسی عمران باشد. جلسات مشاوره به صورت آنلاین بوده و به طور مستقیم و زنده با مهندس هادی اسلام نیا برگزار می شوند. جلسات شامل موارد زیر هستند:

1.آموزش مدل سازی و تحلیل غیرخطی در OpenSees و OpenSeesPy

2. رفع اشکال فایل های OpenSees و OpenSeesPy

3. آموزش برنامه نویسی مورد نیاز جهت پیشبرد اهداف پژوهشی (با زبان های MATLAB ، Python و TCL)

4. آموزش ایجاد مدل های عددی و آموزش کدنویسی الگوریتم های مورد نیاز به صورت پروژه محور

5. مشاوره پروپوزال پروژه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری

6. مشاوره جهت استخراج و تفسیر نتایج

7. مشاوره جهت پاسخ به داورهای مقاله

8. برای مواردی به جز لیست فوق با ما در ارتباط باشید…

توضیحات مهندس هادی اسلام نیا درباره مشاوره OpenSees و برنامه نویسی

جلسات مشاوره چگونه برگزار می شوند؟

زمان برگزاری جلسه از قبل هماهنگ می شود. با توجه به آنلاین بودن جلسات، امکان به اشتراک گذاری صفحه لپ تاپ و مکالمه صوتی برای هر دو طرف وجود دارد. ابتدا شما توضیحاتی راجع به مسئله مورد نظر خود می دهید. سپس ما صفحه لپ تاپ خود را به اشتراک گذاشته و به آموزش، رفع اشکال، کدنویسی و … می پردازیم. به عنوان مثال اگر قرار است یک مدل غیرخطی در اپنسیس ایجاد شود، مدل سازی و آموزش آن را شروع می کنیم یا اگر هدف از جلسه، رفع اشکال است، کد شما را بررسی می کنیم و شما همزمان روند کار را مشاهده می کنید. شما می توانید جلسه را ضبط کنید تا بارها به آن مراجعه کرده و به روند کار مسلط شوید.

آموزش مسائل پژوهشی چه تفاوتی با سایر مباحث دارد؟

در مسائل غیرپژوهشی مانند آموزش مقاومت مصالح، روند بروزرسانی مسائل کند است و تنوع مباحث پایین است. در نتیجه مدرس یک بار سرفصل هایی را آماده می کند و می تواند تا سال ها آن ها را تدریس کند.

مسائل پژوهشی در نقطه مقابل قرار دارند. تنوع مباحث بسیار زیاد است و بروزرسانی روش های جدید با سرعت بالا انجام می شود. از طرف دیگر وقتی قرار است شما روی موضوع خاصی تحقیق کنید، به این معنی است که آن موضوع بخش های جدید و ناشناخته ای دارد که تا الان انجام نشده است (مگر موضوعات ساده و پیش پا افتاده). بنابراین مدرس نمی تواند ابتدا تمام جزئیات آن موضوع را بررسی کند و بعد شروع به تدریس کند. چون تا زمان به اتمام نرسیدن پژوهش، بسیاری از جزئیات برای دانشجو، استاد راهنما و مدرس مشخص نیست. پس راه حل چیست؟

راه حل ما برای آموزش مسائل پژوهشی چیست؟

راه حلی که در اینجا برای آموزش مسائل پژوهشی OpenSees و برنامه نویسی با متلب و پایتون ارائه می دهیم، راهی است که سال ها آن را به کار گرفته ایم و کلید حل پیچیده ترین مدل های غیرخطی و سخت ترین الگوریتم های برنامه نویسی بوده است.

موضوعاتی که در آن به ما مراجعه می شود معمولا به این صورت است که حدود 60%-90% آن برای ما شناخته شده است و حدود 10%-40% آن جنبه های جدیدی است که ما هم برای اولین بار با آن مواجه می شویم (با توجه به میزان جدید بودن پژوهش). مواردی که از قبل توسط ما انجام شده، مانند سایر مباحث غیرپژوهشی تدریس می شود. حتی ممکن است بسته های آموزشی ویدیویی یا کدهای آماده در مورد آن داشته باشیم که می توانید تهیه کنید. سایر جنبه های جدید با اتکا به تجربه ای عظیم شامل هزاران ساعت مطالعه، پژوهش، مشاوره و کدنویسی حل و فصل می شود. برای جنبه های جدید، کارهایی که در جلسه برای یافتن راه حل مناسب انجام می دهیم، معمولا شامل این موارد است:

* مطالعه بخش مدل سازی عددی در مقالات

* نوشتن کد و انجام سعی و خطا جهت یافتن راه حل

* بررسی کدهای محققین قبلی که به طور عمومی منتشر کرده اند

* و سایر مواردی که می تواند به حل مسئله کمک کند

به کارگیری این روش باعث شده در کارهای گذشته، مدل سازی های غیرخطی اپنسیس یا الگوریتم های برنامه نویسی که پیاده کردن آن ها در حالت عادی به 1 سال (یا بیشتر برای رساله دکتری) زمان نیاز دارند، ظرف مدت کوتاهی به نتیجه برسند. همچنین از گذشته تا کنون مراجعات زیادی از سوی دانشجویانی داشته ایم که ماه ها با خطا مواجه بوده اند و بعد از پرس و جو از افراد مختلف از حل مشکل خود ناامید شده اند، اما ظرف چند جلسه مشاوره مشکل آن ها به طور کامل برطرف شده است. جهت مشاهده تجربه و نظر دانشجویان قبلی نسبت به جلسات ما می توانید به بخش دیدگاه ها در انتهای همین صفحه مراجعه کنید.

مثال هایی از روش ما در آموزش اپنسیس، متلب و پایتون:

مثال 1: جلسه ایجاد مدل های رایج در OpenSees

فرض کنیم قصد دارید یک مدل رایج مانند قاب خمشی فولادی یا بتنی، سیستم مهاربندی، میراگرها، جداساز یا … مدل کنید یا یکی از تحلیل های رایج مانند تحلیل پوش آور، چرخه ای، تاریخچه زمانی غیرخطی یا IDA را در اپنسیس انجام دهید. با توجه به اینکه این مدل ها و تحلیل ها رایج هستند و بارها آن ها را کدنویسی کرده ایم ممکن است برای شما آموزش های ویدیویی یا کدهای آماده داشته باشیم و آن را به شما پیشنهاد دهیم. همچنین ممکن است آن را در جلسه آنلاین به شما آموزش دهیم. مطالعه مقاله، سعی و خطا و … برای سیستم ها و تحلیل های رایج معمولا کمتر است مگر اینکه به دلایلی انجام آن ضروری باشد.

مثال 2: جلسه ایجاد مدل های پیچیده تر در OpenSees

فرض کنیم قصد دارید یک مدل غیرخطی جدید را در اپنسیس پیاده سازی کنید ولی با مطالعه مقالات از آن سر در نمی آورید. برای اینکه این فرایند در جلسه آنلاین انجام شود از شما می خواهیم که اگر مقاله ای در این زمینه دارید آن را برای ما ارسال کنید تا در جلسه، چند پاراگراف مربوط به مدل سازی عددی مقاله را مطالعه کنیم. اگر مقاله ای ندارید به شما کمک میکنیم تا مقاله مناسب را پیدا کنید.

با توجه به تجربه چندین هزار ساعته ما، بعد از مطالعه مدل سازی عددی، احتمالا اکثر راه حل برای ما مشخص می شود. بخش هایی که برای ما مشخص هستند را در قالب مثال آموزشی در جلسه پیاده کرده و به شما آموزش می دهیم. اگر بخش مبهمی باقی مانده باشد، به یک یا چند مقاله دیگر مراجعه میکنیم و با سعی و خطا در اپنسیس سعی میکنیم راه حل مناسب را پیدا کنیم. در صورتی که انجام چنین روندی برای شما به چندین ماه زمان نیاز داشته باشد، در جلسات ما احتمالا ظرف چند جلسه انجام می شود که به علت دانش تحلیل غیرخطی سازه ها، اطلاع از مفاهیم و سازوکار درونی اپنسیس و تجربیات قبلی ما در کار با انواع روش ها، المان ها، متریال ها و … است.

مثال 3: جلسه رفع اشکال OpenSees

فرض کنیم مدلی را در اپنسیس ایجاد کرده اید اما به شما پاسخ نادرست می دهد و راه حلی برای آن پیدا نمی کنید. از شما می خواهیم مدل خود را برای ما ارسال کنید. باز کردن و بررسی مدل در جلسه آنلاین انجام می شود و نیازی به بررسی آن قبل از جلسه نیست. در جلسه مدل شما را باز می کنیم و از ابتدا آن را کنترل می کنیم. موارد مشکوک را با جزئیات بررسی می کنیم و به رفع اشکال مدل می پردازیم. جلسات ما از سال های گذشته تا کنون برای رفع اشکال مدل های اپنسیس بسیار موفقیت آمیز بوده است چرا که چندین هزار ساعت تجربه و مواجهه و حل انواع خطاها پشتوانه برگزاری این جلسات است.

مثال 4: جلسه پردازش داده ها با پایتون و متلب

فرض کنیم تعداد زیادی داده متنی یا اکسل دارید و قصد دارید با متلب یا پایتون، آن ها را به نمودار، جدول و … تبدیل کنید. اگر تعداد داده های شما زیاد باشد، پردازش آن ها به صورت دستی بسیار زمانبر و مشکل است و اینجا زبان های برنامه نویسی متلب و پایتون به کمک شما می آیند. در این صورت از شما می خواهیم تا داده های خود را ارسال کنید و سپس با متلب یا پایتون برنامه ای را می نویسیم که این داده ها را مطابق با نیاز شما پردازش کرده و به نمودار و … تبدیل کند.

مثال 5: جلسه ایجاد الگوریتم خاص با پایتون و متلب

فرض کنیم قصد دارید یک کد یا الگوریتم خاص (مثلا یک الگوریتم بهینه یابی) را با متلب یا پایتون بنویسید اما در برنامه نویسی آن مشکل دارید. اگر نسبت به مفهوم کاری که قرار است انجام دهید مسلط هستید کار ساده می شود! کافی است شما بخش به بخش روند کار را توضیح دهید تا ما توضیح شما را به کدنویسی تبدیل کنیم و روند کار را به شما آموزش دهیم. در صورتی که به مفهوم کار مسلط نیستید لازم است ابتدا در جلسه مفهوم کار را در مقالات، آموزش ها و … بررسی کنیم که بعد بتوانیم به کدنویسی آن بپردازیم.

لازم به توضیح است که موضوعات پژوهشی که نیاز به برنامه نویسی دارند بی نهایت گسترده اند و به همین علت پیدا کردن کسی که دقیقا موضوع شما را از قبل برنامه نویسی کرده باشد و به شما آموزش دهد دشوار یا غیرممکن است. اما نکته مهم این است که منطق برنامه نویسی یکسان است و کسی که تجربه پیاده کردن الگوریتم های مختلفی را داشته باشد، می تواند شما را در پیاده سازی یک الگوریتم جدید کمک کند. اینجاست که تجربه حدود 20 هزارخط کدنویسی ما – که هر روز به مقدار آن افزوده می شود – به یاری شما می آید. جمله ای که از آن زیاد استفاده می کنیم این است: «اگر بتوانید گام به گام مسئله خود را روی کاغذ بنویسید یا نقاشی کنید، ما نقاشی شما را به کد تبدیل می کنیم!»

لازم به ذکر است که این مثال ها فقط برای نمونه ذکر شد تا با روند کلی روش ما آشنا شوید. کار ما محدود به این مثال ها نمی شود.

در کدام قسمت ها از پژوهش امکان کمک و همکاری وجود دارد؟

به طور کلی در تمام بخش های نرم افزاری پژوهش، امکان کمک و همکاری وجود دارد. کمک و همکاری می تواند از مرحله انتخاب موضوع شروع شود و تا مرحله مشورت برای پاسخ به داورهای مقاله ادامه داشته باشد. (انتخاب موضوع نادرست، بدون توجه به امکان پیاده سازی و کدنویسی آن، باعث مشکلات بسیار زیادی خواهد شد)

میزان همکاری و تعداد جلسات به انتخاب دانشجو بستگی دارد. بعضی ها به اندازه یک جلسه رفع اشکال نیاز به جلسه دارند و بعضی دیگر در کل فرایند پژوهش خود به صورت منظم درخواست برگزاری کلاس دارند، با این هدف که اولا پژهشی با کیفیت بالا انجام دهند که پتانسیل چاپ شدن در ژورنال های معتبر را داشته باشد و ثانیا در مسیر انجام این پژوهش، ماه ها در زمان خود صرفه جویی کنند و از به کارگیری روش های اشتباه که از مهم ترین عوامل اتلاف وقت در پژوهش هاست جلوگیری کنند.

نظرات دانشجویان قبلی

از دانشجویانی که از سال های قبل تا کنون در کلاس های خصوصی ما شرکت کرده اند درخواست کرده ایم که نظر خود را در این صفحه منتشر کنند. این نظرات، به طور صادقانه و بدون تغییر منتشر شده اند. برای مشاهده نظرات می توانید به پایین همین صفحه مراجعه کنید یا می توانید نظرات را درباره همه محصولات ویدیویی و کلاس های خصوصی به طور یکجا در کانال تلگرام زیر مشاهده کنید.

نظرات دانشجویان درباره کلاس های خصوصی

نظرات دانشجویان درباره محصولات ویدیویی و کلاس های خصوصی

رزومه مهندس هادی اسلام نیا

سوالات متداول

برای هماهنگی جلسات مشاوره می توانید از طریق راه های ارتباطی که در پایین همین صفحه آمده است درخواست خود را ارسال کنید.

چهارشنبه عصر هر هفته برنامه ریزی برای جلسات هفته بعد انجام می شود. بنابراین هر زمان که به جلسه نیاز داشته باشید، بهتر است حداکثر تا چهارشنبه ظهر هفته قبل از آن درخواست خود را ارسال کنید. لطفا به این موارد توجه داشته باشید:

  1. هر روز دلخواه می توانید درخواست خود را ارسال کنید تا ابتدا درباره موضوع جلسه مورد نیاز شما گفت و گو کنیم (سیستم سازه ای، نوع تحلیل، خطایی که مواجه شده اید و …)
  2. بعد از گفت و گوی اولیه، در صورت نیاز به جلسه، لطفا حداکثر تا چهارشنبه ظهر هر هفته، درخواست قطعی خود را ارسال کنید، زیرا بعد از انجام برنامه ریزی زمانی، تغییر برنامه و جا دادن جلسه جدید در برنامه هفته بعد مشکل است.
  3. لطفا هنگام درخواست کلاس، روزها و ساعت های خالی هفته بعد خود را اطلاع دهید تا پیشنهاد زمانی ما برای برگزاری جلسه در آن زمان ها باشد. لطفا تا حد امکان همه زمان های خالی هفته بعد خود را اعلام کنید تا امکان پیدا کردن زمانی که برای ما و شما مناسب باشد فراهم شود. همچنین می توانید اولویت خود را نیز اطلاع دهید (مثلا روزهای اول هفته، صبح ها، عصرها و …) تا اگر امکان پذیر بود در پیشنهاد زمانی لحاظ شود.
  4. بعد از اینکه زمان های خالی خود را اعلام کردید، چهارشنبه تا قبل از ساعت 12 شب منتظر پیام ما باشید تا زمان جلسه برای هفته بعد به شما اطلاع داده شود.

تمامی جلسات به صورت آنلاین و در محیط اسکایپ برگزار می شود و امکان برگزاری جلسه حضوری وجود ندارد.

فایل های خود را می توانید قبل از جلسه یا هنگام جلسه ارسال کنید. در هر دو حالت فایل های شما در ساعت برگزاری جلسه بررسی خواهند شد.

شرایط جلسات رفع اشکال نیز مانند سایر جلسات است. این موضوع را به طور کامل درصفحه صفحه قوانین و مقررات توضیح داده ایم.

هزینه جلسات با توجه به مدت زمان جلسه و به صورت ساعتی محاسبه می شود. مثلا اگر مدت زمان جلسه 70 دقیقه شد، هزینه به اندازه 1 ساعت و 10 دقیقه محاسبه می شود.برای اطلاع از مبلغ هر ساعت جلسه، می توانید از طریق راه های ارتباطی همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

پرداخت هزینه معمولا بعد از جلسه به صورت کارت به کارت واریز می شود. برای اطلاع بیشتر به  صفحه قوانین و مقررات  مراجعه کنید.

بله، بعد از واریز هزینه، می توانید کدها و فایل های ایجاد شده یا اصلاح شده در جلسه را دریافت کنید.

بله، در صورتی که جلسه در اسکایپ برگزار شود، شما می توانید با استفاده از اسکایپ (بدون نیاز به نصب نرم افزار) ویدیوی جلسه را ضبط کنید. برای این منظور لازم است در شروع جلسه گزینه ضبط را فعال کنید. این ویدیو در محیط چت اسکایپ قرار می گیرد و به مدت 1 ماه به صورت آنلاین قابل مشاهده است. پیشنهاد می شود برای حفظ دائمی، آن را روی سیستم خود ذخیره کنید.

همچنین پیشنهاد می شود قبل از جلسه یک نرم افزار ضبط اسکرین روی لپ تاپ خود نصب کنید، تا در صورتی که جلسه در محیطی خارج از اسکایپ برگزار شود یا در ضبط اسکایپ اختلالی به وجود آید، بتوانید ویدیو جلسه را داشته باشید. لطفا قبل از جلسه نرم افزار را تست کنید که علاوه بر صدای میکروفن، صدای درون لپ تاپ (مثلا صدای موسیقی هنگام اتصال میکروفن) نیز ضبط شود.

برای مطالعه کامل شرایط جلسات مشاوره شامل توضیحات سلب مسئولیت، حقوق مالکیت، نحوه محاسبه هزینه و … لطفا به صفحه قوانین و مقررات  مراجعه کنید. درخواست برگزاری جلسه یا شرکت در جلسه به معنی پذیرش کامل موارد ذکر شده در این لینک است. بنابراین لطفا با دقت مطالعه بفرمایید

درخواست مشاوره

جهت درخواست مشاوره می توانید از طریق شماره تماس یا شبکه های اجتماعی زیر به طور مستقیم با مهندس هادی اسلام نیا در ارتباط باشید. در صورت نیاز به تماس، لطفا از طریق پیامک یا شبکه های اجتماعی اطلاع دهید تا زمان تماس با شما هماهنگ شود.

لطفا قبل از تماس، با پیامک هماهنگ کنید.

همچنین جهت ارسال درخواست می توانید فرم زیر را پر کنید.

23 پاسخ

  1. با سلام جناب مهندس اسلام نیا
    بنده دانشجوی دکتری عمران در آمریکا هستم. خواستم تشکر کنم از شما بابت جلسه مشاوره مفیدی که داشتیم. واقعا دلسوزانه وقت میذارید توی جلسات مشاورتون و کمک میکنید که مشکل حل بشه و مشکل من هم به خوبی حل کردید.
    خواستم صرفا تشکر کنم از شما
    پاینده باشید

  2. با عرض سلام و ادب
    جناب مهندس اسلام نیا بابت راهنمایی هاشون در مورد رفع مشکلات کد اپنسیس و ارائه مطالب کامل و آموزش کاربردی در موضوع تحقیقاتی (روش های بدست آوردن منحنی شکنندگی) که کار میکنم تشکر میکنم.
    امیدوارم همیشه سلامت باشند و ما از دانش و تجربه ایشون بهره بیشتری ببریم.

  3. به عنوان کسی که ۱ سال و اندی با دستورات اولیه اپنسیس و دوره های اساتید دیگر درگیر بودم و نتیجه نگرفتم، بعد از آشنایی با مهندس اسلام نیای عزیز و تهیه دوره های مرتبط ایشون با پایان نامم بدون کلمه ای اغراق روند فرسایشی پایان نامه تبدیل به یه روند رو به رشد و لذتبخش شد، حتی وقتی در ادامه به مشکل خوردم با جلسات مشاوره ایشون در ایده آل ترین حالت ممکن مشکل مرتفع شد.
    از صمیم قلب ممنونم استاد اسلام نیای عزیز

  4. ضمن عرض سلام و وقت بخیر

    جناب آقای مهندس اسلام نیا، از باسواد ترین و بهترین اساتید در زمینه مدل سازی جهت تحلیل و طراحی سازه ها در محیط اپن سیس هستند. جدا از تسلط کامل ایشون در مدل سازی اپن سیس، دید عمقی و درک بالای ایشون از مفاهیم مهندسی سازه سبب حل سریع و دقیق چالش های موجود در مدل سازی سیستم های سازه ای پیچیده می شود. و به اعتقاد بنده این دید عمقی و توانایی بالا در رفع چالش ها و خطا های موجود در مدل سازی از نقاط قوت اصلی همکاری و یادگیری از ایشون است. در مدتی که جهت مدل سازی سیستم های سازه ای گهواره ای (مرکزگرا) و یادگیری اپن سیس در خدمتتون ایشون بودم؛ همین دید عمقی و درک دقیق آقای مهندس سبب رفع بسیاری از چالش ها و نکات کلیدی در روند مدل سازی ما بود. همچنین آموزش مدل سازی پارامتریک در اپن سیس مبتنی بر پایتون از دیگر موارد بسیار عالی ای بود که از من آقای مهندس یادگرفتم و در بسیاری از کارهای حرفه ای، از جمله مقاله نویسی بسیار به کار بنده آمده است. یادگیری از آقای مهندس اسلام نیا را به همه کسانی که علاقه مند به انجام کارهای پیشرفته در زمینه مهندسی سازه و زلزله هستند؛ توصیه می کنم. با آرزوی سلامتی و موفقیت های روزافزون برای آقای مهندس اسلام نیا.

  5. با سلام
    من حدودا ۲-۳ هفته در صحت سنجی مشکل داشتم. مزاحم مهندس اسلام نیا شدم. با زحمات و مشاوره ایشان مشکل حل شد.
    از نکات خوب جلسه مشاوره این هست که هم در زمان شما و هم در کدهایی که نوشته میشه صرف جویی خواهد شد.
    یکی دیگر از نکات مثبت دقت ایشان در توضیح مطالب و انجام اصلاحات است
    با تشکر از مهندس اسلام نیا

    1. خیلی ممنون از حسن نظرتون
      صحت سنجی هر مدل با مدل دیگه از نظر نکاتی که باید بهش توجه کرد بسیار متفاوته. هر صحت سنجی برای من هم یه چالش جدید و البته جذابه.

  6. با تشکر از مهندس اسلام نیا عزیز که در موضوع متریال های هیسترزیس که کمتر در حوزه های پژوهشی مطرح میشود و پیچیدگی های خاص خودش را دارد به من کمک فراوانی کردند و بسیار سپاس گزارم از ایشان

  7. با سلام و وقت بخیر.
    بنده دانشجوی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی بودم با عنوان پایان نامه خرابی پیشرونده در سازه فضاکار گنبدی دو لایه. جهت مدلسازی و تحلیل کار بنده در نرم افزار opensees ، راهنمایی ها و جلسات مشاوره جناب اسلام نیا بسیار شایان تقدیر است.
    چراکه با توجه به گستردگی فضا مدلسازی در opensees بدون کمک های ایشان تکمیل کردن روند پایان نامه اینجانب میسر نمی گشت.

  8. با سلام و احترام
    می‌خواستم تشکر کنم از اقای دکتر اسلام نیا عزیز بابت مدلسازی و راهنمایی دقیق ایشون جهت مدلسازی منحنی لنگر دوران تیر در نرم افزار اپنسیس. نکات بسیار ارزشمندی رو ارائه دادند.
    دقت، سرعت کار ایشون بی نظیر هستش.
    باعث خوشحالی هستش که از مشاور و راهنمای ایشون استفاده میکنم.
    تیم ما در مرکز تحقیقات سازه های بتنی گواندونگ چین مشغول بررسی بتن های با مقاومت بالا هستش.

    1. از محبت شما سپاسگزارم. البته به جای کلمه دکتر، کلمه مهندس صحیح هستش 🌹

  9. بعد از جلساتی که در زمینه اعتبارسنجی مدل اپنسیس با مهندس اسلام نیا داشتم باید بگم تجریباتی که در اختیار دانشجو میذارن در تسریع پیشرفت پروژه بسیار کمک کننده است و نکته مثبت این جلسات برای من علاوه بر رفع مشکلات مدلسازی یادگیری از تجربیاتشون بوده در پیشبرد پروژه به طور مستقل کمک میکنه…واقعا لازمه اینجا هم مجدد بابت راهنمایی های بی دریغشون تشکر کنم.

  10. باسلام ، بنده دانشجوی دکترای عمران بودم که در ابتدا با یک فردی که کلی هم ادعایش میومد و پیج چند ده هزارتایی داشت آشنا شدم ، کلی از من پول گرفت برای آموزش و کد های بسیار مسخره و غلطی و دوره آموزشی مزخرفی برای من صورت داد، در اول دوره هم کل پولش رو گرفت و به هیچ نتیجه ای نرسیدم و وقتی که فهمید به کلاشی ایشان پی برده ام ، بنده را بلاک کرد و جواب هم دیگر نداد ، تا اینکه با جناب مهندس اسلام نیا آشنا شدم, ایشان بسیار انسان کار درست ، با سواد، مسلط و با اخلاقی بودند و کلیه آموزش ها و کدهاشون کاملا درست بود، به طوری که در جلسه دفاع از تز دکترا هیچ کس نتونست از مدها و مدلسازی ایرادی بگیرد ، خداوند به ایشان سلامتی عطا فرماید

  11. با عرض سلام و تشکر از مهندس اسلام نیا
    موضوع من عبور سیکلی چرخ از روسازی بود که ایشان از هیچ کمکی دریغ نکردند و پاسخگوییشون هم عالی و سریع بود و بسیار مسلط به برنامه نویسی هستند و سرعت به نتیجه رسیدن کار من رو خیلی بالا بردن و از زحماتشون خیلی ممنونم🌹

    1. سلام خدمت شما
      مدل سازی میکرو خاک با اپنسیس معمولا چالش های بیشتری نسبت به مدل سازی سازه های معمول داره، خوشحالم که نتیجه موفقیت آمیز بوده

  12. باسلام و وقت بخیر من برای پایان نامه ام جلسات آموزشی برای رفع ایرادات مدلسازی پل در اپنسیس با آقای اسلام نیاداشتم و همین طور از ایشان در سایر مسائل مانند ترسیم منحنی و روش های به دست آوردن ظرفیت فروریزش مشاوره گرفتم که در سرعت به نتیجه رسیدن بسیار موثر بود . و دست کم چندین ماه سرعت کار بالاتر رفت.
    باتشکر از راهنمایی های ایشان

  13. با عرض سلام و احترام.
    بنده دانشجوی دکترا مهندسی عمران از انگلستان هستم. از جناب مهندس اسلام نیا بسیار ممنونم بابت راهنمایی های ایشون. ایشان فوق العاده مسلط به بحث برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای opensees , python , openseespy, matlab هستن. بنده در طول انجام پایان نامه خودم از ایشون نکات بسیار ارزش مندی نه تنها در خصوص مباحث فنی و سازه ای بلکه در زمینه برنامه نویسی با پایتون و مطلب آموخته ام. سلامتی و شادی روز افزون ایشون رو آرزومندم.
    با سپاس.

  14. با عرض سلام و تشکر از جناب مهندس اسلام نیا بابت راهنمایی هاشون در مورد رفع مشکلات کد اپنسیس و ارائه مطالب کامل با بیان ساده در مورد موضوع تحقیقات بنده( قاب های مهاربندی و کابلهای پیش تنیده).
    از صمیم قلب برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

  15. من برای پایانه ام که در مورد بدست اوردن ضریب رفتار سازه از روش fema p695 بود با اقای مهندس کلاس آموزشی داشتم وبسیار راضی بودم .کیفیت جلسات هم بالا بود .

    1. مرسی، تو مرحله بعد حتما روی تبدیل داده هاتون به مقاله کار کنید، با توجه به نو بودن سیستم سازه ای شما، این پتانسیل وجود داره

  16. با سلام مهندس اسلام نیا عزیز
    جلسات مشاوره من در مورد محاسبه شاخص خرابی پارک و انگ برای هر المان در سازه مهاربندی بود. کیفیت جلسات خیلی رضایت بخش بود و هر کدی با توجه به سازه نوشته و توضیح داده می شد. سوالات پیش امده هم به سرعت پاسخ داده می شد. تسلط شما بر روی کدها هم خیلی خوب بود و جلسات با کمترین اتلاف وقت برگزار شدند.
    در کل با گرفتن این مشاوره روند انجام پایان نامه سرعت گرفت.
    خیلی ممنونم از زحماتتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *